Diensten en Producten

cymk kleuren

UW ONTWERP

Met behulp van de editor op de ontwerp pagina’s, kunt u zelf uw stickers samenstellen. Naast de ISO pictogrammen die u kunt kiezen in de editor, kunt u ook zelf afbeeldingen uploaden.

kleuren print

PROEFDRUK

Om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het eindresultaat, ontvangt u vooraf een PDF met het ontwerp in uw emailbox. Met grote zorg worden de stickers daarna op de klapborden geplakt.

stickers printen

SUPERGRIP MET LAMINAAT

Wij werken uitsluitend met SuperGrip stickers voor een zeer sterke hechting. De stickers zijn voorzien van een laminaatlaag, waardoor de stickers mooi blijven, jarenlang, in weer en wind.

DE MOGELIJKHEDEN

Wij werken graag met u samen om een product te realiseren waar u 100% tevreden over bent. Wij staan u graag te woord via telefoon of email, voor vragen of opmerkingen.

SAMENSTELLEN

Stel de sticker zelf samen in de on line editor op deze website.

KANT EN KLAAR AANLEVEREN

Heeft u een ontwerp? Dan kunt u deze in de editor inladen of direct emailen.

LAAT ONS HELPEN

Wij kunnen de sticker ook voor u ontwerpen. Mogelijk vanaf 10 klapbordjes.

BLANCO BORDEN

Graphic designer? Wij leveren u graag de klapborden voor uw ontwerpen.

klapborden

4 KLAPBORDEN VOOR VELE TOEPASSINGEN

Van een lichtgewicht klein klapbordje tot een groot (vulbaar) kunststof Signicade A-frame, u heeft de keuze uit 4 klapborden, voor verschillende toepassingen. Het kleine klapbordje is het meest voorkomende bordje, veelal met natte vloer waarschuwingen. Het A-Bord heeft vrijwel dezelfde hoogte, maar is veel robuuster. Het stoepbord is van eenzelfde robuust kunststof gemaakt. Het Signicade A-frame komt u wereldwijd tegen bij met name de detailhandel en benzinepompen. Het grote reclamevlak maakt het ideaal voor het aankondigen van tijdelijke aanbiedingen.